Gemeenteraadsverkiezingen - Begijnendijk-Betekom (Knack)

Op 26 februari 2012, over deze onderwerpen: Begijnendijk-Betekom, N-VA

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

N-VA Begijnendijk-Betekom is een jonge afdeling opgericht in maart 2011. Nooit eerder is de partij actief geweest in de gemeente. De groei van N-VA in Vlaanderen wil onze afdeling ook in Begijnendijk-Betekom bevestigen. Met dertien actieve bestuursleden, een steeds groeiende achterban en een duidelijk, correct en verantwoordelijk programma presenteren we een gezond alternatief in onze gemeente. Een nieuwe wind.

En dit zijn niet zomaar lege woorden. N-VA in onze gemeente is een nieuwe partij, met nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Zij die onze gemeente goed kennen weten dat het tijd is voor zo'n nieuwe wind.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

De winnaars van elke verkiezing zijn de kiezers. Zij kiezen namelijk de mensen die hun moeten vertegenwoordigen de komende zes jaar.

Wat is van belang in uw gemeente?

Een warme samenleving is een samenleving waar iedereen zich thuisvoelt. De gemeente is het niveau dat hier het dichtste bij staat. Daarom is het voor ons van belang dat de gemeente er is voor iedereen. Waar iedereen zijn rechten en zijn plichten heeft. Waar iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt. De individuele inwoners, de gezinnen, de verenigingen, de middenstand en bedrijven, en zeker haar bestuurders.

Duidelijkheid in de keuzes en correctheid bij de beslissingen zijn hierin cruciaal. Daarnaast zorgen al deze actoren voor een gezond financieel plaatje en dus ook een gemeente. Zeker omdat deze met middelen werkt die ze aan haar inwoners vraagt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is