In dialoog met de burger

Op 8 maart 2019

Als nieuwe voorzitter van N-VA Begijnendijk-Betekom is communicatie naar u toe een van mijn topprioriteiten. We zullen ons sterker verankeren in de gemeente en we komen naar u toe door u te informeren over wat leeft in onze gemeente, door te luisteren naar wat u verbeterd wil zien in de gemeente. Wij zullen uw voorstellen ter harte nemen en zo goed als mogelijk opnemen in het beleid. De N-VA wil namelijk oprecht meezoeken naar oplossingen en verbeteringen. Onze gemotiveerde mandatarissen kunnen zeker het verschil maken: Bart Sorée ( Eerste Schepen, schepen van onderwijs, kinderopvang, jeugdbeleid, ICT, technologie en innovatiebeleid, middenstand, economie en tewerkstelling, muziekschool, cultuur en dierenwelzijn,  Sam Mergaerts (gemeenteraadslid) en Maarten Verduyckt  (lid Bijzonder Comité van Sociale Dienst). Maak even kennis met hen op de volgende pagina’s.

Vanaf begin 2019 was het meteen duidelijk: de nieuwe coalitie  waar N-VA  deel van uitmaakt doet een nieuwe wind waaien. Vanaf nu leest u in dit blad een overzicht van de realisaties van onze mandatarissen  in het bestuur, we zullen de hete hangijzers onder de loep nemen en  de activiteiten van onze mandatarissen in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst en andere lokale raden toelichten.  N-VA Begijnendijk-Betekom is van mening dat u als inwoner het recht hebt om niet alleen tijdens de verkiezingsperiode geïnformeerd te worden over de activiteiten van hun vertegenwoordigers in de gemeente.

N-VA staat ook voor ‘familie en vrienden’ en wat is er beter dan het organiseren van een activiteit om de samenhorigheid te verbeteren? Op vrijdagavond 10 mei gaan we van start met onze ondertussen zeer gewaardeerde “fundamenteel vrolijke quiz”. . Het bestuur van N-VA hoopt jullie zeer talrijk te mogen begroeten tijdens deze activiteit.

Samen staan we sterk en met uw steun kunnen we zorgen voor een leefbare en aangename gemeente.
Als kersverse N-VA-voorzitter zet ik daar mijn schouders onder!

Nadine Verbruggen
N-VA Voorzitter Begijnendijk-Betekom

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is